BLOG

Trendy ve firemním vzdělávání a inspirace pro váš rozvoj

Náš rok s umělou inteligencí: Nový rozměr rozvoje kompetencí

Náš rok s umělou inteligencí: Nový rozměr rozvoje kompetencí

V dnešním světě plném technologických inovací se umělá inteligence (AI) rychle stává nepřehlédnutelným faktorem a příležitostí jak pro profesní, tak soukromý život každého z nás. Jsme proto rádi, že jsme celý loňský rok mohli být součástí inovativního programu Technologické inkubace Czechinvest na rozvoj produktů a služeb v oblasti umělé inteligence (AI HUB) v České republice.
Inovace, které transformují zkušený prodejní tým

Inovace, které transformují zkušený prodejní tým

Vrcholové vedení a obchodní ředitelé společností se stále více obrací k metodám, které posilují jejich týmy prodejců a přinášejí trvalý růst. V této souvislosti je neodmyslitelným prvkem trénink, který může transformovat i zkušené obchodní zástupce na nejenom úspěšné, ale i znalostně hlubší konzultanty. Příběh společnosti Woltair nám ukazuje, jak 4 klíčové podněty z oblasti tréninku společně s inovativní metodikou změnily pravidla hry v oblasti obchodního prodeje.
Video: Umělá inteligence v rozvoji obchodníků

Video: Umělá inteligence v rozvoji obchodníků

Zkušení obchodníci excelují v řešení nečekaných výzev s klidem a profesionalitou. Jak rychle zklidní rozčíleného zákazníka a převedou jej k efektivnímu jednání? Efektivnější on-line rozvoj díky podpoře AI v aplikaci Skilldriver. Podívejte se na krátkou videoukázku:
Konkurenční výhoda ve vedení týmů – tipy na nalodění nových manažerů

Konkurenční výhoda ve vedení týmů – tipy na nalodění nových manažerů

Před více než třemi lety jsme se pustili do sběru zkušeností z rozvoje manažerů v rámci programu Motivační management. Postupem času jsme navázali kontakt s mnoha začínajícími manažery a rádi bychom s vámi sdíleli několik konkrétních poznatků, které jsme získali.
Poločas zavedení umělé inteligence (AI) do platformy Skilldriver

Poločas zavedení umělé inteligence (AI) do platformy Skilldriver

Na konci minulého roku jsme byli pod hlavičkou společnosti Skilldevelo vybráni do inovativního programu Technologické inkubace Czechinvest na rozvoj produktů a služeb v oblasti umělé inteligence (AI HUB) v České republice. S naší vzdělávací platformou Skilldriver jsme do programu vstoupili s ambiciózním plánem – rozšířit naši platformu o prvky konverzační umělé inteligence (AI). Náš cíl byl jasný – umožnit uživatelům komunikovat s počítačem přirozeným způsobem. Chceme, aby uživatelé mohli používat svůj hlas a v rámci stanoveného scénáře získávat odpovědi od počítače, které znějí a působí přirozeně.
Umělá inteligence (AI) a obchodní proces v B2B

Umělá inteligence (AI) a obchodní proces v B2B

V dnešním světě obchodu je stále důležitější být neustále v kontaktu s inovacemi a novými trendy. Proto i my, jako odborníci na B2B obchod, se zaměřujeme na posilování vašich obchodních týmů a zdokonalování obchodních procesů prostřednictvím moderních technologií, jako je umělá inteligence (AI). Umělá inteligence se stává stále více integrální součástí obchodního prostředí a dává nám možnost poskytovat efektivnější a rychlejší řešení při hledání obchodních příležitostí a řízení obchodních operací, aniž bychom se vzdali toho nejcennějšího - osobního kontaktu s klienty.

Inspirace do vašeho e-mailu

Pozvánky na kurzy a konference, newslettery se zajímavým obsahem, články na aktuální témata, nejnovější trendy. Teď už vám nic neunikne.

Jsme tu pro vás

+420 234 703 308

Po - Pá 8:00 - 17:00

Skilldriver, s.r.o.
IČ: 25003551
Pernerova 697/35, Karlín
186 00 Praha 8

Pojďte do toho s námi

Projděte si nezávazně některou z našich video-simulací a zobrazte si své výsledky.

© Copyright Skilldriver, s.r.o. All rights reserved.